22 February, 2024

Jurassic World är en videoslot och det är spelutvecklaren Microgaming som ligger bakom detta spel. Som du kanske anar är det den kända hollywoodfilmen Jurassic World som ligger till grund för spelet. Det är en efterföljare till Jurassic Park och släpptes 2015. Nu har du chansen att spela den som slot. Denna spelautomat har fem hjul och 243 vinstlinjer att satsa på, vilket helt klart ökar vinstchanserna. I spelet finns både wilds och scatters. T-Rex är wild-symbolen och Amber är scatter-symbolen och kan ge dig free spins i spelet. Aktiverar du den mer än 15 gånger får du själv du välja bland tre olika varianter.

Spinn-funktioner

Som nämndes ovan kan du i spelet välja spinn-varianter. Amber kan ge tre gratis snurr. Amber fungerar även som extra wild-symboler om det kommer två stycken på hjulen. Alla wilds som landar på hjulen fungerar dessutom som sticky wilds och kommer stanna på hjulen i tre snurr innan de försvinner. Väljer du Gyrosphere Valley kan den ge 10 free spins, dessutom med en multiplikator som ökar x1 varje gång en runda inte ger vinst. Om du spelar Raptor Den-bonusen ger den 10 free spins. Tredje är Creation Lab. Dessutom kan Indominus Rex-funktionen dyka upp i grundspelet och ge en multiplikator upp till 1 000 gånger.

Spännande spel

Om du är en fantast av Jurassic Park och övriga filmer så är detta ett spel för dig. Det är spännande och välgjort. Att sloten dessutom bjuder på många olika roliga funktioner ökar givetvis spelglädjen. Det är intressant att Microgaming har valt att göra de olika free spins-funktionerna valbara i spelet. Grafiken är fantastisk och om du har sett filmerna kommer du garanterat känna igen dig i olika sekvenser och även bland symbolerna. Microgaming har verkligen satsat på igenkänningsfaktorn med både reptilerna som symboler och skådespelarna. Så sätt dig bekvämt tillbaka, släck ljuset och förbered dig på en spännande spelstund i förhistorisk tid.

slots