22 February, 2024

Är du ett fan av Terminator-filmerna med Arnold Schwarzenegger i huvudrollen? Då kommer du nog garanterat uppskatta denna slot från Microgaming! Microgaming är kända för att skapa slots av hög kvalitet och Terminator 2, som är baserad på filmen med samma namn, är knappast ett undantag. Och ja, självklart är Schwarzeneggers karaktär T-800 med bland symbolerna i denna slot. Utformningen på sloten är relativt lik de flesta andra slots med fem hjul och tre rader, men det spännande och framförallt klassiska filmtemat gör att spelet sticker ut lite extra från mängden. Vill du veta mer om hur du spelar Terminator 2 och vad som krävs för att kamma hem spelets smaskigaste vinster? Då hittar du mer information här nedanför!

Insatser och vinstlinjer

Terminator 2 har alltså fem hjul och tre rader, men till skillnad från andra slots som oftast har kring 20 – 25 vinstlinjer har denna slot hela 243 sätt som du kan vinna på. Inga klassiska vinstlinjer alltså. Spelar du i free spins-läge utökas de sätt du kan vinna på till hela 1 024 stycken! Insatsspannet sträcker sig mellan 0,3 och 30 euro.

Bonusfunktioner

Om minst tre scatters dyker upp aktiveras en free spins-runda med 10 gratissnurr. Under dessa snurr fungerar T-1000, alltså den onde, som en extra wild-symbol. Den vanliga wild-symbolen är T2 och denna ersätter alla symboler, förutom T-1000 och scattern. En bonusrunda slumpas fram vid rundor då du inte vinner alls. Här blir vinsterna större och endast en scatter krävs för att få free spins. Tänk på att du kan börja spela casino med en bonus om du vill.

Vad som gör sloten extra bra

Självklart är temat på sloten en givande faktor till att Terminator 2 blivit så pass omtyckt. Microgaming har som vanligt gjort ett bra jobb när de skapat spelet – allt från grafik till ljudeffekter är på topp. Att det finns hela 243 sätt att vinna på är också något många gillar och det finns dessutom gott om bonusfunktioner som ökar vinstchanserna i spelet ytterligare.

slots